Archief en museum voor het vlaams leven te Brussel
Snel zoeken
  • Snel zoeken in de collectie
  • Snel zoeken in de website

Gespreksessie Gorik Lindemans uitgesteld

Omwille van de recente richtlijnen van de federale regering over het Coronavirus (Covid-19) stellen we de gesprekssessie met Gorik Lindemans uit. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak. Hou onze website in het oog voor meer informatie. 

Schetsen, ontwerpen, nettekeningen, prints en nota's op bierviltjes illustreren het maakproces van heel wat affiches die Gorik Lindemans destijds maakte voor Brusselse cultuurhuizen. Het originele oeuvre van deze beeldend kunstenaar bevindt zich in het AMVB. Gorik Lindemans drukte in de jaren 1980 zijn stempel op de culturele toegepaste grafiek voor het Kaaitheater, Beursschouwburg, Comme des Garçons en de choreografen Anne Teresa De Keersmaeker en Wim Vandekeybus.

Naar aanleiding van de tentoonstelling "Blijven plakken. Affiches in het Brusselse straatbeeld" nodigen we Gorik Lindemans uit om met u in gesprek te gaan over het maakproces van deze affiches. Aan de hand van zorgvuldig uitgekozen ontwerpen, authentieke schetsen en afdrukken vertelt Gorik u hoe hij tewerk ging.

Wil u ook ontdekken hoe vele affiches zijn ontstaan? Wil u mee in gesprek gaan? Schrijf u dan hieronder in. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling op het rekeningnummer BE 66 43310 62071 43. 

Price
5 euro/ persoon

Inschrijven